Welkom op de Blogs van Cinebel

Via blogs kunt u uw ideeën op een vernieuwende wijze publiceren en ze op internet ter discussie stellen. Blogs zijn meer dan banale persoonlijke sites, ze vormen ook het middel bij uitstek om te kunnen communiceren en uw standpunten te delen met andere lezers of bevoorrechte genodigden. Stort u op deze baanbrekende internetervaring!

Creëer uw blog
Toegang gebruiker
Login
Wachtwoord

paswoord vergeten?

Zoek een blog
De selectie van Cinebel
Filmclubs

ElaN Filmavonden: No Country For Old Men : van boek naar doek

Nota op 26.12.2017

Lang geleden dat we die mantel der liefde nog eens uit de kast moesten halen. Gelukkig vonden we hem op zolder - net achter de stapel Weekend Knacks van het jaar 1999 - om de laatste twee exploten van de Coen broertjes Joel en Ethan mee te bedekken. The Intolerable Cruelty en The Ladykillers waren inderdaad nog zoutlozer dan het huidige voetbalspel van Racing Genk en Anderlecht samen.

Film

Stranger than Fiction

Nota op 23.07.2009

'Stranger than Fiction' vertelt het verhaal van een saaie belastingsambtenaar, Harold, die plots een stem hoort die zijn leven vertelt. Deze stem blijkt van de schrijfster Karen Eiffel te zijn. Zij schrijft aan een boek waarin Harold de hoofdrol vertolkt. In al de boeken van Eiffel sterft het hoofdpersonage op het einde van het boek...